Managed Kubernetes

Red Kubes biedt speciaal voor de Nederlandse markt een Kubernetes as a service oplossing.

Managed kubernetes foto

Staat u onder druk om nieuwe features of geheel nieuwe applicaties te ontwikkelen terwijl u voortdurend aanpassingen aanbrengt in reactie op feedback van klanten?

Versnel applicatieontwikkeling. Een hogere ontwikkelingssnelheid en flexibiliteit zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom organisaties containers en Kubernetes gebruiken. Maar beide technologieën introduceren zoveel complexiteit waardoor ontwikkelteams vastlopen bij het beheren van configuraties, het opzetten van operationele tools, het verfijnen van hun CI/CD-pipelines en het beheren van Kubernetes infrastructuur.

Tijd die aan Kubernetes infrastructuurbeheer wordt besteed, is tijd die niet wordt besteed aan het ontwikkelen van software om waarde te leveren aan uw klanten.

Otomi Container Platform is de snelste manier voor organisaties om Kubernetes-snelheid en flexibiliteit te krijgen, met de kleinste initiële investering in infrastructuurbeheer. Red Kubes biedt nu een volledig beheerd container platform op basis van Kubernetes in elke Cloud in combinatie met Otomi. U bepaalt zelf welke Cloud u wilt gebruiken.

Versnel Kubernetes adoptie zonder zelf het wiel uit te vinden

  • Installatie en operationeel beheer van uw Kubernetes clusters in AWS, Azure en Google Cloud Platform
  • Gebruik van het Otomi Container Platform
  • Beheer van Cloud services zoals gateways (load balancers), firewalls, Web Application Firewall (WAF), DNS en databases
  • Installatie en operationeel beheer van HA data services op Kubernetes (zoals MySQL, PostgreSQL, Percona en Redis)
  • Pro-actieve monitoring en support
  • Out-of-the-box ondersteuning voor microservices met uitgebreide voorbeelden en demos
  • Multi tenant / teams management. Teams kunnen zelfstandig software installeren en onderling samenwerken
  • Altijd toegang tot een team met Kubernetes en CI/CD experts om u te ondersteunen
  • Eenvoudige UI met selfservice
Otomi container platform dashboard

Een volledig beheerd container platform in elke Cloud met managed Kubernetes

Wat is Otomi Container Platform?

Otomi Container Platform is een suite van geïntegreerde best-of-breed open source-tools gecombineerd met automation en selfservice, allemaal samengevoegd en beschikbaar gemaakt als een enterprise-ready oplossing.

Otomi container platform dashboard

Otomi Console

Otomi Console biedt een consistente gebruikerservaring. Beheerders kunnen teams aanmaken, toegang krijgen tot container logs, container metrics bekijken, alerts instellen, image replicaties beheren en service meshes observeren en traceren. DevOps teams kunnen Kubernetes secrets en services aanmaken en toegang krijgen tot alle tools die ze nodig hebben voor het beheren van hun applicaties.

Teams

Teams zijn tenants (huurders) op het platform. Een team kan op meerdere Kubernetes clusters werken. Elk team krijgt toegang tot de Otomi-console en krijgt hiermee toegang tot alle tools die een team nodig heeft. Container logs zijn alleen toegankelijk voor teamleden en er is (default) geen in- en uitgaand verkeer mogelijk tussen team namespaces. Teams kunnen ervoor kiezen om Alerts te ontvangen via Microsoft Teams, Slack of e-mail.

Otomi container platform dashboard
Otomi container platform dashboard

Services

Een service is een Otomi API functie voor het eenvoudig installeren van applicaties en het aanbieden van deze applicaties via een publieke URL. Kies het Knative service type om een ​​applicatie te installeren met de Otomi API. Vul de imagenaam in en klik op submit. Wanneer u ervoor kiest om een Otomi ​​service te maken voor een bestaande Kubernetes service (niet geïmplementeerd met Otomi API), kan ingress worden geconfigureerd voor de bestaande Kubernetes service. Otomi Container Platform configureert vervolgens alles automatisch, inclusief certificaten, DNS-records en een OAuth proxy voor Single Sign On.